Over ons

Op DaderOnline presenteren we foto’s of video's van daders, in combinatie met het signalement zoals de politie dat verspreidt. We zorgen er op die manier voor dat we daders online hun verdiende straf kunnen geven. Via het internet is het heel eenvoudig om informatie onder een grote doelgroep te verspreiden. Wij zetten graag een effectief middel in, om het werk van de politie gemakkelijker te maken. Uiteraard bieden we jou daarnaast graag de mogelijkheid om hieraan bij te dragen. Op die manier maken we Nederland samen een stukje veiliger en zorgen we ervoor dat daders de straf krijgen die ze verdienen. 

Informatie verspreiden

We gebruiken op DaderOnline de informatie zoals de politie die beschikbaar stelt, in combinatie met foto’s of video's die op een andere manier beschikbaar komen. We bundelen de informatie, om er zeker van te zijn dat je een goed beeld krijgt van naar wie de politie op zoek is. De politie kan alle hulp gebruiken om een dader online op te sporen, om deze uiteindelijk op te kunnen pakken. Uiteraard houden we je hier via de website op de hoogte van de meest actuele informatie en gebruiken we daar daarnaast de sociale media voor.

Doe mee

Wil je zelf meedoen en helpen om daders op te sporen? Wij bieden je de mogelijkheid om deze website regelmatig te bezoeken of via de sociale media met je vrienden en kennissen te delen. Zorg ervoor dat daders zich gaan schamen, door de informatie online zo wijd mogelijk te verspreiden. Laffe misdadigers mogen hun straffen niet ontlopen, waardoor het een uitstekend idee is om hun foto bijvoorbeeld via de sociale media te verspreiden. Maak gebruik van Facebook en Twitter, of kom regelmatig terug om de meest actuele informatie tot je te nemen en de politie zo effectief mogelijk te ondersteunen.

Sociale veiligheid vergroten

Via de website willen we de politie niet alleen helpen bij de opsporing van criminelen, we hebben uiteindelijk het doel om de sociale veiligheid zoveel mogelijk te vergroten. Wanneer we er samen voor zorgen dat we de daders van misdrijven hun straf geven, gaat daar bovendien een preventieve werking vanuit. Wat dat betreft zorgen we er op DaderOnline niet alleen voor dat we de politie een handje helpen, we zorgen er daarnaast voor dat het uiteindelijk een stuk veiliger wordt in Nederland. Uiteraard kun je ook zelf je steentje bijdragen, door daders op te sporen of informatie met de politie te delen.

arrow_drop_up
UA-134658047-1