Social media

De sociale media maken het uitstekend mogelijk om online effectief daders op te sporen. Dankzij de sociale media als Facebook en Twitter kunnen we in korte tijd een groot publiek bereiken, om er zeker van te zijn dat we er alles aan hebben gedaan om de daders in hun kraag kunnen vatten. Het is wat dat betreft de moeite waard om je aan te melden op de sociale netwerken, of gebruik te maken van de pagina’s die we beheren. We plaatsen de informatie zowel hier op de website als bijvoorbeeld op Facebook, waardoor je via de sociale media kunt meezoeken naar de daders van misdrijven in Nederland.

Daders online delen via Facebook en Twitter

Wil je samen met je vrienden of kennissen online zoeken naar de daders van bepaalde misdrijven? Zorg er samen met ons voor dat we online met een zo groot mogelijke groep op zoek kunnen gaan. Deel de informatie en de foto’s of videos bijvoorbeeld via Facebook of Twitter. Op die manier kun je al je vrienden of volgers laten weten dat je online op zoek bent naar een bepaalde dader. Des te groter het bereik is, des te groter we de kans maken dat we de dader uiteindelijk door de politie op kunnen laten pakken.

Maak Nederland veiliger

Gebruik de sociale media voortaan op een zo effectief mogelijke manier, om Nederland een stukje veiliger te maken. Wanneer we de informatie over de daders van misdrijven online delen zorgen we er samen voor dat zoveel mogelijk mensen hiermee bekend raken en de kans groot is dat daders niet weg kunnen komen met hun misdrijven. Wat dat betreft helpen we de politie graag een handje met de opsporing, maar zorgen we er uiteindelijk vooral voor dat het Nederland van jou en van ons veiliger wordt. Op het moment dat daders niet wegkomen met hun gedrag, zullen ze vanzelf inzien dat dit niet de juiste weg is.

Meld je aan op Facebook

Meld je aan hier op de website, maar daarnaast ook op onze pagina op Facebook. We zullen ook daar de actuele informatie over de daders die we zoeken presenteren, waardoor je direct een update krijgt zodra er meer informatie bekend is. Je hoeft nooit meer wat te missen, waardoor je op een heel effectieve manier bij kan dragen aan de zoektocht naar de daders in Nederland. Gebruik de verschillende sociale media op een slimme manier, om de gezichten van de daders bij een zo groot mogelijke groep Nederlanders bekend te maken en samen voor de opsporing te zorgen.

arrow_drop_up
UA-134658047-1