Diepenveen: zakkenroller berooft vrouw (84) bij Albert Heijn

Onder de Loep

11 maand geleden

 • Ze komen niet naar de supermarkt om boodschappen te doen. Hun enige doel: iemand beroven. Bij het filiaal van Albert Heijn aan de Dorpsstraat in Diepenveen zijn twee zakkenrollers haarscherp vastgelegd door de beveiligingscamera's.
  Het duurt niet lang of ze hebben iemand gevonden die ze kunnen beroven. Een vrouw van 84 uit Diepenveen. Eerst kijkt één van de mannen of niemand kijkt, daarna pakt hij vliegensvlug de portemonnee uit de jaszak van de oude vrouw.
  De portemonnee is dierbaar voor de vrouw, omdat ze die van haar overleden man had gekregen. Voordat de vrouw in de gaten heeft dat ze iets mist, zijn de twee zakkenrollers al de winkel uit. Hun winkelmandjes, die ze voor de vorm hadden gevuld met enkele artikelen, laten ze in een gangpad staan.
  Tips? 
  Wie herkent de mannen? Wie heeft de portemonnee gevonden? Mogelijk hebben de mannen de waardevolle spullen eruit gehaald en vervolgens de portemonnee weggegooid. Het gaat om een knipmodel van zwart kunstleer. Bel de tiplijn: 0800 – 6070 (gratis nummer) of reageer anoniem bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl

  Provincie : Overijssel

  #diepenveen#zakkenroller#overijssel

arrow_drop_up
UA-134658047-1