Hengelo: Zakkenrollers beroven vrouw (60) in winkelcentrum Hasselo

Onder de Loep

11 maand geleden

 • In winkelcentrum Hasselo in Hengelo zijn twee vrouwen gefilmd die de portemonnee stelen van een vrouw van 60 uit Hengelo. Kort daarvoor kijken ze haar pincode af.
  Dat gebeurt bij het filiaal van Albert Heijn in het winkelcentrum. De vrouw wil op zaterdag 25 augustus afrekenen bij de servicebalie. Zodra ze haar bankpas pakt, loopt één van de vrouwen naar de andere kant van de servicebalie, zodat ze kan kijken welke code de vrouw intoetst.
  Daarna lopen de dames weg. Maar de Hengelose vrouw houden ze in het vizier. Ze zoeken een moment om haar bankpas te stelen. Dat lukt na enkele minuten, als de vrouw opnieuw naar de servicebalie loopt om nog een plantje af te rekenen. 
  De tas van de vrouw, met daarin haar bankpas, staat op het kinderzitje in het winkelwagentje naast haar. De twee vrouwen sluipen dichterbij. Eén van hen houdt een folder boven de tas en graait met de andere hand de portemonnee eruit. En weg zijn de dames. 
  Amper een kwartier later zijn ze al in de binnenstad van Hengelo, om met de bankpas van de vrouw geld op te nemen. Dat doen ze bij de geldautomaat in het filiaal van de Hema. 
  Vermoedelijk zijn deze vrouwen op meer plaatsen actief. Herken je ze? Bel dan zodat ze snel gestopt worden. 0800 – 6070 is het gratis nummer van de tiplijn. Anoniem reageren kan bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl. Je mag ook een privébericht sturen naar de politie Hengelo op Facebook.

  Provincie : Overijssel

  #hengelo#hasselo#overijssel#zakkenroller

arrow_drop_up
UA-134658047-1